Kosmetik cremer

19. September 2024

Sådan vælger du den rigtige emballage til kosmetikbranchen

I kosmetikbranchen kan det være udfordrende at leve op til både lovgivningsmæssige krav og forbrugernes forventninger. Samtidig spiller valget af emballage en afgørende rolle i forhold til både produktbeskyttelse og brugeroplevelse. Forskellige materialer og emballagetyper har stor betydning for både produktets holdbarhed og måden, det præsenteres på. Her gennemgår vi nogle af de mest velegnede emballageløsninger til kosmetikprodukter.

Airless-beholdere – optimal beskyttelse mod luft og bakterier

Airless-beholdere er en populær løsning i kosmetikbranchen, især til produkter som cremer, serum og lotioner, der er følsomme over for luft. Denne type emballage beskytter produktet ved at minimere kontakt med ilt og bakterier, hvilket forlænger holdbarheden. Airless-beholdere sikrer også præcis dosering, så forbrugeren nemt kan anvende den korrekte mængde produkt. De er særligt velegnede til formuleringer, der kræver høj hygiejne og stabilitet over tid.

Tuber – fleksibel, funktionel og praktisk

Tuber er en af de mest alsidige og brugervenlige løsninger til kosmetikprodukter. Den fungerer godt til både flydende og tyktflydende produkter som solcremer, lotions, foundations og shampoo. Tubernes fleksible design gør det nemt for forbrugeren at presse produktet ud, og de er ofte lette at genlukke, hvilket hjælper med at forlænge produktets levetid. Tubeemballage fås i forskellige materialer, hvilket giver mulighed for at vælge bæredygtige alternativer, såsom genanvendt plast eller bioplast.

Glasflasker – elegance og bæredygtighed i ét

Til kosmetikprodukter som parfumer og ansigtsolier er glasflasker et fremragende valg. Glas er ikke kun et eksklusivt materiale men også et sikkert valg, når det kommer til at bevare produktets kvalitet, da det ikke interagerer kemisk med indholdet. Det gør glas til en ideel løsning for produkter med aktive ingredienser eller olier. Derudover er glas uendeligt genanvendeligt, hvilket appellerer til forbrugere, der vægter bæredygtighed højt.

Airless pumper

Materialevalg – hvorfor det betyder noget

Når du vælger emballage, er materialevalget lige så vigtigt som selve emballagetypen. Det rigtige materiale kan forbedre produktets holdbarhed, samtidig med at det påvirker, hvordan forbrugerne oplever dit brand. Plast som polypropylen (PP) og PET er til gengæld gode materialer til emballage, hvor fleksibilitet og kemisk resistens er nødvendige. Bæredygtighed er også en vigtig overvejelse – genanvendt PET (rPET) og monomateriale er miljøvenlige alternativer, der hjælper med at reducere din virksomheds CO₂-aftryk.

Vi hjælper dig med at finde den rette emballageløsning

At finde den rigtige emballageløsning til kosmetikprodukter kræver nøje overvejelser omkring både funktionalitet, design og bæredygtighed. Kontakt os i dag, og få hjælp til at navigere i de mange muligheder og finde den emballage, der passer bedst til din virksomheds behov. Uanset om du har brug for airless-beholdere, tubeemballage eller glasflasker, er vi klar til at rådgive dig og sikre, at du lever op til både lovgivning og kundernes forventninger.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os? Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.